De jaarlijkse openingsrit zal dit jaar doorgaan op 4april

Bij slecht weer op 4 april verplaatsen we de rit naar 11 april

Latere informatie volgt

 

Het bestuur

Lid worden van de Belgian/Dutch Virago & Star Club?

Welkom bij de YCC - Belgian Dutch Virago & Star Club.
Een Lage Landen vriendenclub voor de liefhebbers van de Japanse oer-custom, de XV Virago en de daaruit voortspruitende bloedmooie Yamaha Star Custom motoren.
Lidmaatschap is niet nodig om deel te nemen aan een activiteit. Neem gerust de tijd om te proeven van de sfeer binnen de club. Met een lidmaatschap steun je natuurlijk wel de club en geef je de middelen om verder te groeien.

Het lidmaatschapsgeld of vrijwillige bijdragen mogen overgemaak worden op Rekening BE67 9790 8251 6487 ten name van BDVSC

Lees meer: Lidmaatschap

De laatste vrijdag van de maand.

Op de laatste vrijdag van de maand treffen de clubleden zich onderling op verschillende locaties om de vriendschappen verder aan te halen of nieuwe te sluiten. uiteraard zijn deze avonden bij uitstek geschikt om onderling sterke verhalen uit te wisselen. Nieuwsgierig geworden naar plaatsen en tijdstippen wanneer dit plaatsheeft? Houd ons forum en het nieuwsgedeelte op de website in de gaten en wellicht mogen we jou binnenkort een keer ontmoeten bij een van deze gelegenheden.

Ritten

In het motorseizoen nemen we deel aan treffens, maar er worden uiteraard ook spontane of georganiseerde dagtochten gereden. Zin om een keer mee te rijden en ons te leren kennen? Houd ons forum en het nieuwsgedeelte op de website in de gaten!

Indien men lid wil worden van de BDVSC zijn de jaarlijkse kosten slechts € 30,00 !

Het lidmaatschap, met proefperiode, gaat in vanaf ontvangst van het lidgeld op onze Belgische rekening en loopt gedurende het verdere kalenderjaar. 

  • Het clubseizoen start op 1 januari. 
    Wie lidgeld heeft betaald na 1 oktober is automatisch lid gedurende het daarop volgende clubseizoen.
    Bij ontslagname of verwijdering uit de club is geen terugbetaling van het lidgeld voorzien.
  • Het lidmaatschapsgeld of vrijwillige bijdragen mogen overgemaak worden op Rekening BE67 9790 8251 6487 ten name van BDVSC
     

    Lees meer: Kosten lidmaatschap

YCC Belgium - BDVSC