Lid worden van de Belgian/Dutch Virago & Star Club?

Welkom bij de YCC - Belgian Dutch Virago & Star Club.
Een Lage Landen vriendenclub voor de liefhebbers van de Japanse oer-custom, de XV Virago en de daaruit voortspruitende bloedmooie Yamaha Star Custom motoren.
Lidmaatschap is niet nodig om deel te nemen aan een activiteit. Neem gerust de tijd om te proeven van de sfeer binnen de club. Met een lidmaatschap steun je natuurlijk wel de club en geef je de middelen om verder te groeien.

Het lidmaatschapsgeld of vrijwillige bijdragen mogen overgemaak worden op Rekening BE67 9790 8251 6487 ten name van BDVSC

Historisch zijn we gegroeid als een tweelandenclub binnen het Nederlandse/Belgische Nederlandstalige grondgebied.
Binnen de internationale YCC familie vertegenwoordigen we België. Nederland wordt binnen de Internationale YCC gemeenschap vertegenwoordigd door de vrienden van het YCCNL. Veel YCC leden afkomstig uit de zuidelijke Nederlandse provincies zijn echter BDVSC leden. Het bestuur van onze club is een evenwichtige Nederlands/Belgische mix van Yamaha Custom liefhebbers.

Indien men lid wenst te worden van de Belgian/Dutch Virago & Star club kunt u contact opnemen met het bestuur via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo202

Rekening BE67 9790 8251 6487 op naam van BDVSC
YCC Belgium - BDVSC